HACCP

Werkt u met levensmiddelen dan heeft hygiëne altijd de hoogste prioriteit. Er wordt van u als persoon en van uw organisatie verwacht dat u de hygiënecode gebaseerd op de HACCP volgt. HACCP is een certificeringmethode om veiligheid en de hygiëne te waarborgen. Alle bedrijven die levensmiddelen produceren, bewerken, transporteren en/of opslaan zijn verplicht om een HACCP systeem in te voeren. Het certificeren van personen is daarbij een vereiste.

Voor wie is de HACCP training bedoeld?

Voert u werkzaamheden uit voor een organisatie die zich bezig houden met productie, verwerking of distributie van levensmiddelen? Dan is HACCP certificering voor u vereist.

HACCP certificering biHACCP cursusj PlusPort

Bij PlusPort volgt u de HACCP cursus via internet. Vrijwel direct na uw inschrijving op de website ontvangt u de inlogcodes en krijgt u toegang tot de online cursus die bestaat uit verschillende interactieve modules. De theorie sluit naadloos aan op het examen dat inbegrepen is in het cursuspakket. Met PlusPort haalt u snel, gemakkelijk en tegen lage kosten het HACCP certificaat.

Voor slechts €69,- haalt u uw HACCP certificaat. Eenvoudig leren met onze e-learning. Schrijf u nu in

Naast de HACCP training bieden wij ook cursussen Sociale hygiëne en Allergenendeclaratie aan