Over ons

PlusPort B.V. is in februari 2004 opgericht door Yvonne Loef en Ron Bruijn. Ron vanuit zijn expertise op het gebied van bandbreedte en internet en Yvonne vanuit de (online) opleidingen kant. In die tijd was het helemaal niet aan de orde of klanten of cursisten internet hadden. De tablet en mobiel waren nog niet eens uitgevonden.

Anno 2019 is er veel veranderd zowel binnen PlusPort als in de markt. Zo heeft nu iedereen internet en glasvezel, wat niet meer weg te denken is binnen onze wereld maar zeker niet in die van onze klanten. Ook heeft iedereen, hetzij zakelijk, hetzij privé, toegang tot internet via een smartphone of tablet. Wie had dat 15 jaar geleden kunnen bedenken?

Plusport

PlusPort heeft altijd voorop gelopen en dat doen wij nog steeds! Enerzijds met onze software voor PlusPort LMS Academy en SafetyPort RMS: hier blijven wij in rap tempo doorontwikkelen. Niet alleen wat klanten vragen, maar ook wat onze visie is op Learning & Development. Iedere 2,5 maand komt er weer nieuwe functionaliteit.

Maar er is nog meer veranderd: ons personeelsbestand is uitgegroeid tot een kleine 40 medewerkers die allemaal passie hebben om klanten verder te helpen met maatwerk e-learning, standaard e-learning, veiligheidstrainingen, microlearnings of videoproducties en animaties.

En uiteindelijk in 2019 hebben wij samenwerking gezocht met VISMA wat heeft geleid tot een overname op 4 september 2019. Wij gaan voor Better Together: samenwerken met VISMA onderdelen voor koppelingen met HR systemen zoals die van zusje RAET of VISMA Nederland of gezamenlijk optrekken naar nieuwe klanten die een totaal HR oplossing zoeken: VISMA & PlusPort: Better Together. We zien uit naar 2020!

Onze kernwaarden

Iedere medewerker die bij PlusPort komt werken, krijgt een stuk Onboarding. Voordat de Onboarding start, willen wij onze PlusPort kernwaarden afspiegelen bij de medewerker. Wij willen er voor zorgdragen dat iedere medewerker, ongeacht de functie, u als klant waardeert en zorgt dat u thuis bent bij ons. Wij helpen u graag verder!

Customer focus:

Wees behulpzaam, luister en vraag door, help de klant en collega

Clear:

Leg afspraken vast en kom ze na, wees transparant en duidelijk

Guts:

Onderneem en kijk vooruit, wees verantwoordelijk

Innovation:

Zet verandering in gang en probeer de grenzen te verleggen