LMS voor opleiders

Opleidingsadministratie, e-learning, friendsnetwerk website & inschrijvingen​

Wilt u als opleider zoveel mogelijk cursisten van dienst zijn zonder administratieve rompslomp?

Laat onze LMS Academy u helpen om de efficiëntie van uw opleidingsorganisatie en -administratie te verhogen. Met uitgebreide plannings- en rapportagemogelijkheden heeft u de touwtjes van uw operatie altijd stevig in handen.

MEER DAN EEN CURSUSADMINISTRATIE

De PlusPort LMS Academy software biedt u als opleider een modern en gebruiksvriendelijke dynamische cursusadministratie met een opleidingscatalogus, rapportages, notificaties, certificaatgenerator en ontsluiting van e-learning en nog veel meer.

PlusPort LMS Academy integreert niet alleen naadloos met een inschrijfmodule naar internet, maar ook naar facturatiesystemen of andere backofficesystemen. Klik hier voor een overzicht

Cursusadministratie

De PlusPort LMS Academy software biedt u als opleider niet alleen een modern en gebruiksvriendelijke dynamische cursusadministratie met een opleidingscatalogus, rapportages, notificaties, certificaatgenerator en ontsluiting van e-learning en nog veel meer.

Digitaal

Heeft u e-learningmodules, video’s (via Vimeo of Youtube), e-books, pdf’s? Dan kunt u die gewoon uploaden in de catalogus al dan niet tezamen met een digitale toets, klassikale sessie of schriftelijk examen. Heel eenvoudig, wij werken al jaren zo.

Met de afhandeling van 25.000 cursisten via onze direct-websites kunnen wij u bewijzen dat wij al jaren met onze academy software en inschrijfmodule werken.

Friends opleiders netwerk

Met ruim 1.000.000 actieve gebruikers in meer dan 400 academies heeft een opleider toegang tot een interessante markt. Met behulp van de friendkoppeling tussen twee academies kan de opleider laagdrempelig zaken doen met het PlusPort friendsnetwerk. PlusPort promoot ook actief haar friends die opleiders zijn bij eindklanten. Dit gebeurt tijdens presentaties en gesprekken, maar iedere eindklant heeft ook een optie in de eigen PlusPort Academy om de opleidingen van de opleider te selecteren. Zo kunnen medewerkers en managers van de eindklant eenvoudig en geautomatiseerd inschrijven op uw planning. Er zijn geen administratieve handelingen nodig aan beide kanten. Dit scheelt tijd, geld en werk. 

Selfservice voor de klant

Grote opleidingsprojecten geven veel aanvullende administratieve werkzaamheden naar de klant zoals het inplannen van groepen medewerkers, locaties, trainingsdata, om daarbij ook nog te denken aan presentielijsten, in- en uitschrijven van medewerkers, managementrapportages, certificatenbeheer etc. In één dag is er een Selfserviceportaal beschikbaar in de huisstijl van uw klant. Uw klant of haar medewerkers schrijven zelf in op de planning die door u is gekoppeld vanuit uw Academy. Geen administratie, bellen of mailen. Geen fouten meer in certificaten en presentielijsten. U heeft als opleider de regie samen met uw klant. Inmiddels zijn er al tientallen selfserviceportalen door ons opgezet en beheerd door de opleider. 

Voor backoffice & beheer

 • Eenvoudig beheer van uw catalogus
 • Uitgebreid cursusadministratiepakket
 • E-learning modules, toetsing en andere content te plaatsen
 • Compleet geautomatiseerde processen
 • Uitgebreide communicatieprocessen met kandidaten, contactpersonen, locaties, trainers en nog veel meer
 • Uitgebreide uitgifte en bewaking van certificaten, diploma’s en andere bewijsstukken
 • Inschrijfmodule met betaalmogelijkheden voor op uw website

Voor uw klanten

 • Is het een PlusPort academy klant? Dan is er een directe integratie van planning, inschrijving en uw aanbod is direct zichtbaar voor de klant
 • Is het een grote klant zonder academy? Bied uw klant een Self Service portal aan zodat uw planning zichtbaar is in een eigen klant omgeving waarop kandidaten zelf inschrijven. De rest gaat voor u én voor uw klant geautomatiseerd
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden zelf te genereren door uw klant
 • Notificaties voor herinschrijving op trainingen

Voor cursisten

 • Bedien alle doelgroepen: professionals, medewerkers van klanten en particulieren
 • Organiseer klassikale trainingen-, e-learning en leerlijnen en combinaties hiervan voor open opleidingen en maatwerk incompany
 • Organiseer examens en toetsen online en klassikaal
 • Coachingtrajecten, loopbaaninstrumenten en assessments
 • Uitgifte en bewaking van certificaten, diploma’s en andere bewijsstukken
 • Handige app voor iOS en Android voor compliancy

Voor trainers

 • Compleet overzicht van planningen
 • Makkelijk en snel digitaal verwerken van presentie en resultaat
 • Uploaden van getekende presentielijsten

Slimme website

Is uw website al een slimme website? 

PlusPort bewijst al jarenlang samen met haar opleidingspartners dat internet en opleiden werkt. Met de juiste slimme website zult u ervaren dat internet-boekingen omhoog gaan en dat kandidaten inschrijven op open en maatwerk opleidingen met een realtime planning, met een volledig geautomatiseerd administratie- en betalingsproces. Dit kan door de combinatie van de PlusPort Academy software, een speciale inschrijfmodule met dashboard en een slimme website.

Bel ons en wij maken graag een afspraak: 070-3229090

Distributeur worden van onze e-learning of microlearnings?

Wilt u uw bestaande opleidingsaanbod uitbreiden? Dat kan met onze whitelabel e-learningmodules. Veel opleiders werken met onze e-learningmodules gericht op license to operate: veiligheidstrainingen of Content2GO microlearnings. Deze modules kunt u combineren met uw eigen klassikale sessies. De modules voldoen aan de laatste wet- en regelgeving.

 

Neem contact op met onze salesafdeling: 070-3229090 of mail met sales@plusport.com

PlusPort B.V. is lid van de NRTO

Sinds 2017 is PlusPort B.V. in het bezit van het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk hebben wij gekregen voor de kwaliteit van onze producten en de professionaliteit van onze dienstverlening.

Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de branchevereniging voor private opleiders.