Even voorstellen: PlusPort heeft een nieuwe Managing Director

Beste relatie,

 

Na ruim 17 jaar gaan wij, Ron en Yvonne, per 1 januari 2021 het stokje van de dagelijkse leiding van PlusPort overdragen aan de nieuwe Managing Director: Elisabeth Evrard. Elisabeth is na een zorgvuldige en persoonlijke selectie al goed ingewerkt binnen PlusPort. Het algemene management van PlusPort, een aanspreekpunt voor u als klant en de ondersteuning van het salesteam worden belangrijke dagelijkse werkzaamheden. Zij weet zich omringd met alle kundige PlusPort-collega’s die u ook, soms al heel wat jaren, kent.

Onder het huidige management team is PlusPort de afgelopen jaren gegroeid en zijn veel mooie nieuwe softwarediensten, vele standaard trainingen en e-learning maatwerk voor u ontwikkeld. Dit team zal u in de komende jaren blijven voorzien van betrouwbare dienstverlening en innovatieve ontwikkelingen. De laatste stap was voor ons onder de vleugels van Visma: een sterke moeder en een goede partner. De Visma Groep ondersteunt daartoe op alle mogelijke vlakken en beschouwt PlusPort als een echte parel in haar kroon.

Wij zien dat PlusPort als onderdeel van Visma, en gedreven door onze talentvolle mensen, een spurt krijgt en dat is goed. Tijd voor een volgende nieuwe dimensie voor PlusPort, onze medewerkers en alle klanten.

Wij willen langs deze weg al onze persoonlijke contacten bedanken voor het vertrouwen, het werk en alles wat we in de afgelopen jaren gezamenlijk hebben opgebouwd. En bovenal hebben wij met heel veel plezier met u samengewerkt. Daarvoor onze hartelijke dank!

Met vriendelijke groet,

Yvonne Loef en Ron Bruijn

Afscheid plusport